Om STC HUS

Begär offert

Vill du ha prisuppgift?

Till offertförfrågan

Har du frågor?

Introduktion

Produktionen av våra lågenergihus strävar mot hållbarhet i allt från arbetssätt och byggmetod till inköp, produktutveckling och transporter. Full service från A till Ö är vår utgångspunkt. Vi bygger kompletta hemlösningar med högsta kvalitet, design och prestanda.

Vårt arbetssätt

STC Arbetar med högsta kvalitet för att skapa energieffektiva och mycket solida fastigheter. Vi har tänkt på varje detalj för att skapa ett trivsamma hus. Våra hus har även stora fönster så ljus mycket ljus kommer in, därmed minskar behovet av belysning.

Den belysning vi använder oss av är energisnål LED som är kopplad till en elcentral som automatiskt stänger av lysen där de ej behövs. På Så sätt minskar elkostnader, vilket leder till lägre klimatpåverkan samt komfort då du inte lika ofta behöver tända och släcka. Systemet är självklart anpassningsbart och du som kund kan själv välja hur mycket du vill automatisera.

Samtliga fönster och väggar är skapade för att minska buller utifrån, vilket dessutom sparar på energi genom att hålla värmen inne. Dessutom är våra fönster väldigt inbrottssäkra vilket är en viktig faktor för oss i alla typer av ingångar och dörrar på STC husen.

Nyhetsflöde

Villor till salu

19 november, 2019

Huddinges byggnadspris 2017

9 september, 2019

Socialt

Fyll i dina uppgifter nedan, vi återkommer till dig inom kort.